Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Tuesday, September 1, 2015

TESTIMONI COQ HEALTH - BERTENAGA UNTUK MEMANDU WAKTU MALAM

Assalamualaikum...
terjumpa testimoni ni masa belek2 post fb setahun lalu pada tarikh ni...

Semasa dalam kereta, perjalanan pulang dari kl ke jb...
Malam tadi balik dari KL dah pukul 11.00 malam...
Mula2 hb yang drive sampai ayer keroh...
(dia dapat bertahan berjaga sebab sebelum bergerak balik dia ambil coq health)
Saya: abang ngantuk ke? (jam dah 12 lebih)
?........ tanya sebab saya dah ngantuk...
Abang: taklah...tadi sebelum balik, abang sempat makan coq health
Saya: bila abang makan coq health?
Abang: tadila lepas makan malam...

Dia dah makan coq health tanpa disuruh...
Nampaknya berhenti kat r n r mana2 saya pun kena amik coq health...
Co pilot akan tukar pilot bila2 masa...


Sampai di ayer keroh pun dah pukul 1...
Tukar driver saya pulak drive dari ayer keroh ke jb...
Kalo ikutkan biasa memang ngantuklah drive time ni...
Di r n r jejantas ayer keroh, saya makan sebiji coq health...
Dan memang saya tak ngantuk langsung time drive pagi2 buta tu...
Sampai rumah pukul 3.30 pagi...
boleh masukkan baju dalam mesin lagi
Pukul 4 pagi baru tido...



4 comments:

  1. Kunjungan perdana salam kenal dan follow 148
    pleas followback
    thank you friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana follow, akan difollow semula

      Delete
  2. postingan yg sangat bagus, terima kasih sudah berbagi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search