Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Wednesday, September 30, 2015

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2015

Assalamualaikum...hi bloggers...
maaf ya terlambat nak bagitau promo bulan September 2015 ni...
Shaklee ni memang dah gila tau...
gila banyak promo bulan ni...
dulu 1 bulan 1 produk je...
sejak2 tiga empat bulan ni 10  promo dalam sebulan
memang untunglah sesape yang jadi ahli Shaklee...
yang dah lama join ada bahagiannya, yang baru join pun ada bahagiannya malah yang baru nak join pun ada bahagiannya...



Promo pertama ESP Buy 7 at 6

Promo kedua ESP Twin Pack less 5%


ESP ni memang produk killer Shaklee. Jarang orang yang dah cuba tak jatuh cinta...kalau dah produk killer memanglah selalu sold out, lagi-lagi time promo ni...harap-harapnya ada stok sampai habis bulan...promo ni untuk semua golongan

Promo ketiga Free 2 botol vitalea

Jika anda membeli 2 set Yes ni, anda akan dapat 2 lg botol vitalea secara percuma...


Promo keempat

4 set Yes yang sebelum ini...layak dapat sebotol vitalea percuma jika anda mendaftar menjadi ahli

Promo kelapan

Ahli-ahli lama yang tidak membuat sebarang pembelian april - ogos dan mendapat msg daripada pihak shaklee layak untuk dapat 2 tong ESP secara percuma

Promo kesembilan

vitalea for kids buy 4 at 3...lindungi anak-anak anda dengan multivitamin yang sedap berperisa anggur

Promo kesepuluh

Promo khas untuk leader dalam shaklee. Hanya efektif 4 bulan, layak pergi Bangkok

Eh 10 je promo rupanya terlebih kiralah saya rupanya...tulah excited sangat sampai terlebih kira...so masih berkira-kira nak jadi ahli ke, tak rugilah jadi ahli...ni baru sebahagian kelebihan menjadi ahli

1 comment:

  1. Menarik Promosi bulan ni.

    Dapatkan WERDA daripada Faizworld sekarang sebelum kehabisan stok:
    KEISTIMEWAAN WERDA SOFIA

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search