Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Tuesday, November 19, 2013

testimoni vivix (pembedahan dan anti aging)

 Salam...apa khabar sume rakan2 bloggers...
harini saya nak share lagi testimoni vivix...ni berlaku di luar negara...cuba tengok gambar bawah ni... ada 2 kes...Vivix dah menjadi fenomena sejak ia mula diperkenalkan..bukan sahaja digunakan untuk melawan pelbagai jenis penyakit tapi untuk awet muda pun boleh..best tau Vivix ni..semua pun boleh guna especially bagi mereka yang tak berapa gemar makan vitamin dalam bentuk tablet or powder, ha..yang ni senang je..sesudu kecil sehari sebelum tidur dah mencukupi..senang kan? Walaupun harganya sedikit mahal tapi tak rugi sebab banyak kebaikan yang diperolehi.

kes 1

Jeff  yang terlibat dengan kemalangan 20 tahun lalu sehingga mengakibatkan tangannya tidak dapat digunakan walaupun selepas menjalani pembedahan. selama 2 tahun setengah selepas pembedahan, tangannya terbaring kaku. Dia dikhabarkan perlu menjalani 1 lagi pembedahan untuk memindahkan otot di kaki bagi memastikan tangannya berfungsi yang mana pembedahan tersebut memang sangat berisiko. ibunya telah memberi vivix pada Dis 2008. Dia dapat merasai perbezaan setelah mengambil Vivix dalam beberapa bulan. dan pada Mac 2009, sewaktu temujanji dengan doktornya, doktor agak terkejut dengan hasilnya. tahun lepas, Jeff tidak mampu untuk menulis atau mengangkat sudu, namun sekarang dia mampu melakukan semua itu dengan tangannya tanpa perlu menjalani pembedahan...


 

kes 2...

Ibu kepada Steven telah mengambil Vivix beberapa bulan sebelum dia meninggal dunia. sahabat steven mengatakan yang ibunya mungkin meninggal disebabkan kimoterapi yang telah merosakkan salah satu organ dalamannya. lebih mengejutkan pihak hospital apabila melihat perubahan wajah ibunya



SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
  •     Page AlyaSofiya Your Health Buddy
     

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search