Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Wednesday, August 14, 2013

KENAPA PILIH SHAKLEE?

salam...masih dalam mood Hari Raya...Selamat Hari Raya kepada pembaca blog saya...terima kasih kerana mengunjungi blog saya yang masih serba kekurangan ni...ada sahabat saya bertanya, sebanyak-banyak sulpemen yang ada di pasaran, kenapa saya pilih SHAKLEE...mungkin sahabat ni perasan sebelum ini, saya memang liat nak beli suplement...pendek kata nak beli makanan yang sedap2 tak berapa kedekut tapi bila tang nak beli supplement je, cam susah je nak beli...lagi-lagi bila beli rasenya tak sedap...memang takla nak makan...pernah sekali beli produk yang agak terkenal untuk beri tenaga kepada wanita...mase tu beli promo kat FB, beli 2 kotak percuma 3 sachet...mungkin juga desperate nakkan baby, belilah...bila try sachet yang free, rasanya Tuhan je yang tau...meloyakan, mintak maafla...ade lagi 2 kotak yang tak berusik...
opss dah melalut pulak...kembali kepada soalan tadi...kenapa saya pilih SHAKLEE...jawapannya...

  • yang paling penting, ada jaminan daripada pihak kesihatan iaitu ada sijil Kementerian Kesihatan Malaysia @ didaftarkan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia
  • diiktiraf HALAL oleh JAKIM atau pihak yang dipertanggungjawabkan oleh JAKIM di luar negara
  • kuantiti dan kualitinya berbaloi dengan harganya...
  • mottonya SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN DAN SENTIASA MESRA ALAM
  • semulajadi selamat, berkesan dan terbukti selama LEBIH 50 TAHUN, bukan calang-calang company yang dapat bertahan selama tu...
  • kalau dah lebih 50 tahun, bayangkan setiap tahun lebih 83, 000 ujian kualiti dilakukan untuk memastikan keselamatannya...
  • yang penting, ORGANIK...takde campuran dadah atau STEROID yang boleh merosakkan buah pinggang yang kebanyakkan supplement sekarang ada...jadi tidak hairanlah ramai yang menghidap penyakit kanser dan buah pinggang sekarang

SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
    Page AlyaSofiya Your Health Buddy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search