Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Monday, July 29, 2013

shaklee water pitcher

salam...
apa khabar sume hari ni? harapnya sume sihat...
apa jenama penapis air yang kalian guna di rumah? HAI - O? ELKEN? BIO-AURA?COWAY? hanya menyebut beberapa jenama penapis air...kalau soalan ni diajukan kepada saya...saya jawab saya pakai SHAKLEE WATER PITCHER @ GET CLEAN WATER SHAKLEE...

eh, shaklee pun ade jual penapis air rupanya...kenapa kita perlukan penapis air?air kita sekarang ni dah tak bersih...kalau dulu kita boleh minum air sungai sekarang kalau minum air sungai terus taun...menurut US agensi perlindungan alam sekitar, air yang kita minum hari-hari penyebab kepada pendedahan plumbum pada manusia...dan lebih mengejutkan apabial laporan EPA manunjukkan sekurang-kurangnya 13% sistem rawatan air di negara kitatelah melanggar akta air minumyang selamat dalam setiap 5 tahun yang lalu...MAKSUDNYA KUALITI AIR KITA MAKIN TERUK...saya dan suami dah membeli water pitcher ni...macamana kami boleh membelinya...sebelum ni kami ada beli penapis air jenama E...dari gores dan menang...mahal juga beribu...cukup setahun nak tukar penapisnya...cari punya cari kedainya dah tutup @ bankrup...dah tak jumpa penapisnya di kedai...selepas tu, minum air terus dari paip, memangla tak berani...so rutin kami kami akan beli air mineral botol besar...suami bawak 2 botol saya bawak 2 botol...bila rase mahal, kami beralih plak kepada mesin vendor...dahla kena sedia duit syiling...nak angkut naik rumah mau senget bahu...dahla rumah takde lif...memanjat tingkat 4 mau semput dibuatnya...tak tahan...bila tau yang shaklee ade jual penapis air cubalah...harga pun taklah semahal jenama di luar sana yang beribu riban...harganya ratusan je tapi kualiti air setanding dengan air dari penapis yang terkemuka...ni baru KECIK-KECIK CILI API

KEISTIMEWAAN SHAKLEE WATER PITCHER
  • SELAMAT - singkirkan plumbum dan bendasing lain
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
    Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka 

    CREDIT UMMU AINAN
    • Diktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association {WQA})
    • Setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam
    • boleh dibawa ke mana-mana (boleh bawak pergi camping, berkelah saya pasti air saya selamat)
    • tidak perlu disambung kepada paip air
    • tidak perlu paip atau wayar berselirat
    • ada bacaan meter untuk menunjukkan bila penapis air perlu ditukar
    • rasanya sedap...tidak payau
    • cantik...boleh diletakkan atas meja
    • jimat elektrik kerana air tidak perlu dimasak
    kalau anda masih tercari-cari penapis air yang murah, mampu dimiliki  dan selamat...inilah dia jawapannya...siap dapat percuma 3 refill filter lagi



  • SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
        Page AlyaSofiya Your Health Buddy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search