Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Wednesday, July 17, 2013

salam ramadhan

assalamualaikum semua...apa khabar anda semua hari ini? harap2 sumenya sihat belaka...so macamana puasa anda dalam seminggu ni? sangat penat? sangat haus? tak bermaya? hanya bertenaga beberapa jam lepas sahur? atau sentiasa bertenaga sehingga ke buka? saya tahu sume orang nak jawab yang terakhir tu...walaupun berpuasa taknaklah melepek je kan...

kalau saya jawab puasa saya kali ni berbeza tau...ni first time saya bersahur dengan shaklee...SEBELUM  ni, saya mesti sahur dengan milo dan nasi...mak dah ajar macam tu sejak saya sekolah rendah kot...mesti makan nasi dan mak akan buat secawan milo supaya anak dia ni tahan puasa sehari...minum milo memang tahan tapi tak lama...paling2 pukul 10 pg saya dah mula haus dan penat...lagi petang lagi melepek...

SEKARANG ni saya puasa relax je...taklah penat sangat...taklah haus sangat...pendek kata kalau tak sebab bibir kering orang pun tak tau saya puasa kot...hehehehe...saya cikgu sesi pagi tapi biasa saya balik rumah bulan puasa dan bulan sebelum ni pukul 5petang...nilah yang saya ambil...


 mealshakes dan ESP bila digabungkan tenaga berganda-ganda tau...memang beza sangat sebelum ni...saya sangat suka...shaklee collagen powder bagi kulit muka berseri...kan nak raya dah


SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
    Page AlyaSofiya Your Health Buddy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search