Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Friday, June 21, 2013

VIVIX DAN RESDUNG

Alhamdulillah, saya terbaca tentang Testimoni Vivix ni di blog kak Yati…memang agak teruja dengan kesannya….bila resdung yang dialami suami berkurangan apabila mengamalkan Vivix! sesungguhnya Dia jugalah yang Maha Menyembuhkan…Jom kita baca lebih lanjut lagi….
vivixku

Alhamdulillah..syukur! Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten selama 10 hari…sebenarnya dah lama saya bagi suami cuba Vivix. Tujuan saya nak bantu kurangkan resdung suami…kalau dulu bangun pagi hidung berair…bersin berkali-kali…alah pada perubahan suhu…maklumlah orang lelaki bukannya suka sangat nak makan vitamin (pil2) banyak2 ni…(^-^)
Tapi masalahnya suami kejap minum Vivix kejap tak…arini minum esok tak…tak disiplin..jadi camana nak nampak berkesan ke tidak kan…dan sebagai isteri saya perlu sentiasa ingatkan suami untuk minum Vivix. Kalau saya terlupa, suami buat-buat terlupa juga…heee…
Tapi sejak lepas raya aritu, saya perasan suami dah mula konsisten amalkan Vivix (mungkin dia dah rasa best Vivix agaknye)…dah tak perlu saya ingatkan, suami sendiri akan minum Vivix sebelum tidur. Apa yang saya perasan, selepas suami maintain minum Vivix setiap hari, nampak kesihatan suami makin stabil. Dah tak sok sek sok sek setiap pagi…dan nampak lebih bertenaga! Ceria selalu! Saya dah perasan, tapi saya diamkan jer..tunggu sampai tuan empunya badan bersuara.
Alih-alih petang semalam, sambil2 bawak anak2 jalan-jalan…suami dah bersuara! Alhamdulillah…syukur saya kesihatan suami dah semakin baik. Resdung dah semakin berkurangan. Dan yang seronoknya, pagi-pagi tadi suami dah siap mengarang testimoni diri sendiri di facebook. Thanks bang! (^_-)
testimoni suami sendri-vivix
Tiada yang lebih bermakna daripada melihat kesihatan orang yang tersayang kan….Nak belikan dan hadiahkan untuk ibu bapa, suami tersayang pun boleh….Alang -alang tengah murah sementara ada PROMOSI MEI ni, jom borong….Hubungi saya untuk harga istimewa!
CREDIT DILA ROSLAN

SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
    Page AlyaSofiya Your Health Buddy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search