Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Thursday, June 20, 2013

MACAMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE???

 
terbaca ni dalam FB...termenung sejenak, itu kalau gaji RM6 000 dah susah nak beli rumah...kalau macam saya gaji RM3000 ++ ni apatah lagi...itulah juga sebab saya join Shaklee... saya nak kumpul duit untuk beli rumah...rumah di JB mahal...paling2 400K hingga ke juta2...camni sampai bila2 pun saya tak mampu nak beli rumah...sekarang nipun duduk di rumah kuarters je...
ops nampak macam keluar topik plak...tapi inilah push factor saya dalam Shaklee...ok back to the topic...

ade kawan tanya, macamana nak jadi ahli shaklee? mudah sahaja ade dua cara:-
  1. awak bayar RM65.00 TANPA beli barang (tambahan RM10) kalau nak kena post
  2. awak BELI apa sahaja barang shaklee sebanyak RM600 dalam satu resit, awak akan dapat keahlian PERCUMA...dan sudah tentu akan dapat BONUS pada bulan depannya...
bila dah jadi ahli, apa pulak faedahnya?
  1. sudah tentu dapat beli harga ahli (yang sudah pasti harganya lebih murah)tak kisah nak guna sendiri atau nak jual
  2. dapat bonus bergantung kepada point uv yang terkumpul...untuk dapat rank supervisor (confirm bonus 4 angka
  3. dah lepas rank supervisor lain plak jadualnya.(jadual saya tak boleh share kat sini...ekslusif untuk keluarga jutawan sahaja)

SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
    Page AlyaSofiya Your Health Buddy

     

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search