Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Monday, June 3, 2013

Apa hadiah paling sesuai sempena Hari Bapa?

Assalamualaikum...
tak lama lagi Hari Bapa...dah fikirkan nak bagi hadiah apa?
apa, tak sambut Hari Bapa? kalau macam tu masa besday abah dah fikir nak bagi ape?
dah bagi jam tangan...dah bagi pen mahal...dah bagi IPAD...apa lagi yea...
apa kata buat kelainan...kali ni bagi SET UNTUK LELAKI...mesti abah suka



Secara keseluruhannya, set untuk lelaki ini membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki...antara kebaikkannya,
1) Memelihara kesihatan prostat
2) Meningkatkan Kecergasan dan kesihatan badan
3) memelihara jantung yang sihat
4) membantu mengekalkan tekanan darah normal
5) mengawal tahap kolestrol yang sihat

dan tambahan untuk abah...
abah mertua dan suami saya ambil JOINT...almaklumlah abah mertua dan suami saya selalu keluar masuk di kastam...bayangkanlah keadaan kastam yang luas...bila selalu  turun naik tangga selalu mereka mengadu mereka rase susah nak jalan sebab kaki sakit jadi abah mertua akan jalan slow je sehingga ketinggalan bas...tapi alhamdulillah sejak mengamalkan JOINT ni abah dah boleh berjalan dengan laju sikit...KALAU DI KASTAM, SIAPA LAMBAT AKAN KETINGGALAN...semua orang nak cepat...SET ni tak mahal pun...insya allah mampu dimilik


SYIKIN, Shaklee ID: 919352 | donatcoklat@gmail.com| 0197905220| |FB:Syikin Hashim       
    Page AlyaSofiya Your Health Buddy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan komen. Jangan serik untuk singgah lagi ke blog ini

Popular Posts

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK SEMUA MASYARAKAT

Anti – Aging
Vivix

Anti- Oxidant

Carotomax,Vitamin C, Vitamin E, Vivix

Asma, Sinus (Resdung),Alergik, (Gegata), Ekzema
Alfalfa,Vitamin B Complex, Vitamin C { ( + Herbal Blend) untuk Ekzema}

Set Menyusu
Vita-Lea,Vitamin B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

Kesihatan Kanak-kanak
Chewable Vita-Lea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake

Set Pantang
Vita-Lea,Vitamin B- Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP,

Set Diabetis
GLA – Complex, Vitamin C, Vivix, Zink, CoQ Health, Vitalea, ESP

Set Gout
PD, Omega Guard, Alfalfa

Set Penggiat Imun
Nutriferon, Vivix, Vit C, coQ Health

Set Darah Tinggi
Omega Guard, CoQ Health, Garlic

Kesihatan Lelaki
Vita– lea, Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

Wanita Mengandung
Vita– Lea, Vitamin B- Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

Rawatan Kulit
Vitamin B – Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

Set Pengurusan Berat
Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea Mix

Individu Yang Tidak Meminati Tablet atau kapsul
Mealshake, Cinch, ESP, Vivix, Nutriferon

Search